FAVORITER

KONTAKTA OSS

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 by OneBrand.se

One-Page är en hemsida med all information nedåt. Det ingår google-aktivering, aktivering gentemot sociala medier samt vårt betalverktyg som gör att ni själva kan redigera hemsidan.

Standard inkluderar allt som ingår i ovan "One-Page" men detta är en hemsida där du har en meny med undersidor så som "hem", "kontakt", "tjänster" osv. 

Här tar vi det till nästa nivå och intergrerar webshop, onlinebokningar eller annat. Vi skräddarsyr dessa lösningar så kontakta oss om det är intressant för er att se över detta alternativ.

       Från
       Från

BETALA MÅNADSVIS

 

Vi förstår att man kan vara i uppstart eller inte har någon lust att lägga ut en större klumpsumma på sin hemsida. Där erbjuder vi självklart månadsbetalning.

Priserna inkluderar domän, webhotell, mailadresser, underhåll och uppbyggnad.

En enkel hemsida med modern design efter önskemål. Perfekt för dig som vill ha ett litet skyltfönster online och visa upp kontaktuppgifter

749/månad

exkl. moms

Allt i small med specialbyggd design, bättre för ranking på google. Favoriten för företag som inte säljer produkter eller tjänster online.

2399kr/månad

exkl. moms

För dig som driver din verksamhet på nätet. Inga kompromisser, allt är skräddarsytt utifrån ert företag. Sälj dina produkter eller tjänster.

4899kr/månad

exkl. moms

DET HÄR INGÅR ALLTID

DOMÄN

WEBDESIGN

E-MAIL

HOSTING

WEBUTVECKLING

UPPDATERING & UNDERHÅLL

SSL-CERTIFIKAT

SEO

MOBILANPASSNING

ÖVRIGA TJÄNSTER

Onebrand hjälper dig att bygga en ny hemsida eller uppdatera en befintlig. Utöver webbdesign så hjälper Onebrand till med bland annat sökoptimering (SEO) och skapa professionell logga. Pris för en logga är från 995kr och en enklare SEO börjar från 1995kr

Behöver du bygga en ny hemsida som är SEO vänlig?

Kontakta oss redan idag!

Få en offert
arrow&v